Шаховски клуб „Слобода“ из Великог Мокрог Луга угостио је VF Chess Team у осмом колу Треће београдске лиге.

У саставу нашег тима играли су Новаковић Алексеј, Новаковић Бојан, Вујасиновић Илија, Пејчиновић Огњен, Милојевић Алекса, Медић Реља, Милојевић Огњен и Петковић Лука.

Противничку екипу чинили су Ђорђевић Владимир, Костић Љубомир, Јанковић Драган, Мирковић Ристо, Ђорђевић Небојша, Митровић Жарко, Петронијевић Матија и Токић Јован.

Прва добијена партија била је на табли број један у мечу између Алексеја Новаковића и Ђорђевић Владимира. Игра је била готова неколико минута након што је судија дао знак за отпочињање меча, а VF Chess Team остварио је први поен предности у односу на противничку екипу.

Лука Петковић на табли број осам и Реља Медић на табли број шест бољи од својих противника и повећавају вођство наше екипе са резултатом од 3:1 након четири одигране партије.

Капитен Илија Вујасиновић после отворене и агресивне партије добија меч против Јанковић Драгана на трећој табли, а убрзо за њим победу за свој тим уписује и Огњен Пејчиновић у мечу на табли број четири.
Огњен Милојевић је ремизирао у мечу против Петронијевић Матије, па је резултат након шест одиграних партија 5.5 : 1.5 за VF Chess Team.

Након експресно одиграних партија наших играча у мечу против шаховског клуба „Слобода“, у игри су остали Алекса Милојевић и Ђорђевић Небојша.
Након дуге партије, играч нашег тима не успева да победи противника прекопута, али то није много утицало на крајњи резултат меча.

VF Chess Team односи сигурну победу ове суботе у Великом Мокром Лугу, а већ у недељу дочекују шаховски клуб „Ушће 2“.

Припремила: Марина Билинац


0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *