U sedmom kolu Treće Beogradske lige, VF Chess team je ugostio ekipu šahovskog kluba Ćirilo i Metodije. VF Chess team je ovoga puta izašao u sastavu: Stefan Gligić, Ilija Vujasinović(kapiten), Aleksa Milojević, Bojan Novaković, Ognjen Milojević, Miomir Pejčinović, Teodor Milosavljević, Luka Petrović. ŠK Ćirilo i Metodije im se suprotstavio u sledećem sastavu: Mihajlo Đošan, Filip Rakić, Janko Ivić(kapiten), Petar Otović, Aleksandar Pijević, Istok Antonijević, Marko Krsmanović i Vid Špajzer.

Početak meča je brzo doneo poene Istoku iz gostujuće ekipe, i Aleksi iz ekipe domaćina. Na polovini meča, rezultat je takođe bio izjednačen(2:2) zahvaljujući poenima Novaković Bojana iz VF Chess team-a, odnosno Krsmanović Marka iz ŠK Ćirilo i Metodije. Za VF Chess team su potom pobeđivali Ognjen Milojević i Luka Petrović, da bi, kapiten ekipe, Ilija Vujasinović, osigurao pobedu. Konačan rezultat od 6:2 postavio je Stefan Gligić smirenom i  hrabrom igrom na prvoj tabli, i time pokazao da se rad i trud na treningu uvek isplati.

VF Chess team će osmo, pretposlednje kolo lige dočekati na 11. mestu, a koliko je liga ujednačena govori i podatak da za četvrtoplasiranim ŠK Velika krsna zaostaju samo jedan bod. Igrači VF Chess team-a imaće priliku da ponove dobar rezultat iz ovog kola, u nedelju, 03.11. kada idu u goste ŠK Vrčin.


0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *